The Glenlivet Netherlands Whisky Masterclass Jasper Boeve

DE WERELD VAN
WHISKY MASTERCLASS

KRIJG GRATIS TOEGANG TOT EEN SPECIALE MASTERCLASS,
ALLEEN BIJ THE GLENLIVET!

 

Bij The Glenlivet geloven we dat whiskytaboes bedoeld zijn om te doorbreken.

Dus GET READY en verbeter je whiskykennis met een unieke masterclass! Verwacht cocktails, food pairing, niets is te gek.

Nieuwsgierig geworden? Lees hieronder hoe je deze exclusieve masterclass kunt streamen.

VOOR ALLE WHISKY LIEFHEBBERS


ONTDEK WHISKY OP EEN NIEUWE MANIER

 

Deze masterclass behandelt alles wat je moet weten over whisky: van vatrijping tot proeftips!

 

Krijg antwoord op vragen als ‘Hoe is whisky ontstaan?’, of ‘Waar komt het woord whisky vandaan?’. Er is een whisky is voor iedereen, maar hoe weet je welke je moet kiezen? Ontdek samen met Matt hoe je whisky kan combineren met gerechten en waarom ijs toevoegen aan je whisky eigenlijk helemaal niet slecht is!

 

Laten we de whisky stereotypen doorbreken!

KOOP NU JOUW FLES


EEN UNIEK AANBOD

 

Bij aankoop van je fles krijg je gratis toegang tot deze speciale whisky masterclass! Bij elke fles The Glenlivet* ontvang je een exclusieve vouchercode die gratis toegang geeft tot de speciale masterclass.

 

VAN HET GRAANVELD TOT IN HET GLAS


OVER DE MASTERCLASS

 

De ‘Wereld Van Whisky’ is een serie van tien afleveringen gepresenteerd door onze Whisky Brand Ambassador Matt Don Griot. Volg hem op zijn reis door Schotland, op zoek naar de beste whisky’s ter wereld. De masterclass schijnt een licht op de iconische distilleerderij The Glenlivet en bevat een exclusief interview met de Master Blender, Sandy Hyslop.

Deze masterclass helpt je met enkele handige tips om door de whiskywereld te kunnen navigeren en het tilt je whiskybeleving naar een hoger niveau!

 

HEB JE GEEN STICKER BIJ JE FLES GEKREGEN?

 

Vul dit formulier in en stuur een bewijs van jouw aankoop mee. Wij sturen je de kortingscode toe!

 

VOORWAARDEN

 

*Deze aanbieding geldt bij aankoop van een van de volgende producten: The Glenlivet Founder’s Reserve, The Glenlivet Caribbean Reserve, The Glenlivet Captain’s Reserve, The Glenlivet 12 year-old, The Glenlivet 15 year-old en The Glenlivet 18 year-old. Vind de sticker op de doos, ontvang de vouchercode en ga naar Cheflix.com/whisky om de masterclass te bekijken.

 

Deze aanbieding is geldig van 1 februari tot en met 31 maart 2023.